thelifeofmilton

Alla inlägg under juli 2011

Av Milton Axelsson Höij - 27 juli 2011 23:10

Nu har Mamma & Pappa precis varit nere hos mig på Biva och filat mina naglar så att jag inte ska kunna riva mig själv, de ska komma ner lite senare igen för att säga godnatt.. Det kommer ett senare inlägg ikväll/natt om hur dagen har varit och vilka som har vart på besök hos mig idag.
   

Av Milton Axelsson Höij - 27 juli 2011 21:00

Nu ska jag och Malin gå ner till vår älskade son och pyssla om han lite.

Vi saknar han och hoppas han mår bättre snart.

Älskar dig vår lilla Milton<3

Av Milton Axelsson Höij - 27 juli 2011 10:07

Hej
Nu har Mamma & Pappa precis vart nere på Biva och tvättat av mig och satt på mig en blöja, dom fixade även till håret lite snyggt på mig!
   

Av Milton Axelsson Höij - 27 juli 2011 08:33

Ni får jätte gärna fråga någonting till mina föräldrar, så förhoppningsvis kan dom svara på era frågor, dom vet ju inte så mycket själva om mig just nu men det finns nog ett svar till det flesta frågor.. 
 

Av Milton Axelsson Höij - 26 juli 2011 23:54

Att ha väntat i nio månader och äntligen fött sitt efterlängtade barn var en lättnad, även när allt verkade vara så bra och vår Milton var fullt frisk..
Den natten Robin hade åkt hem och skulle ordna klart allting tills vi skulle få komma hem dagen efter var den värsta i mitt liv.
Jag förstår fortfarande inte att han insjuknade så fort. Vi blev akut nedflyttade till neoantalavdelningen, där dom kopplade på vår son en massa slangar och apparater..Fruktansvärt att se.
Nu har han legat med alla dessa slangar och maskiner i snart 5 dygn och det är helt sjukt jobbigt att inte få veta vad som är fel med honom, och om det ens finns någonting att göra åt hans sjukdom om man skulle få reda på vad det skulle vara.
Jag och Robin försöker ta en dag i taget men det är absolut inte det lättaste, mina tårkanaler är helt snustorra och det finns inte mycket att göra än att vänta och vara orolig. Vi bor på familjeavdelningen på Astrid Lindgrens barnsjukhus medans vår son ligger nere på barnintensivvårdsavdelningen,självklart får vi komma och gå hur vi vill och hälsa på honom men det är jobbigt, det var ju absolut inte såhär det skulle bli! Det är så otroligt svårt och jobbigt att se vår son ligga där, och att man inte kan ta upp honom och krama om han när man vill..
 

Av Milton Axelsson Höij - 26 juli 2011 23:43

Idag fick mina föräldrar en avgjutning av min hand, och inatt ska nattpersonalen försöka sig på att göra en avgjutning av min fot.
 

Av Milton Axelsson Höij - 26 juli 2011 20:03

Nu har Mamma och Pappa vart och hälsat på mig nere på Biva igen, dom hade köpt med sig en ny napp till mig eftersom den nappen jag fick nere på neoantalavdelningen var rosa.. Så jag fick en grön!
Varför jag har napp är för att jag inte ammas och försöker leta efter tutten medans jag ligger ned, min mamma pumpar ut bröstmjölk som jag sedan får i småsmåsmå mängder genom en sond som jag har i näsan.
 
Jag ber er att hålla alla tummar & tår för mig, att jag snart ska tillfriskna eller iallafall få reda på vad det är jag lider av..

Av Milton Axelsson Höij - 26 juli 2011 18:38

HEJ!
Inga stora förändringar med mig just nu.. Jag har haft farmor och mormor på besök och dom har även fått varit med Mamma och Pappa på ett samtal med en läkare och en specialist från huddinge sjukhus.
En positiv sak var att dom kan utesluta helt dom två absolut farligaste sjukdomarna, men söker fortfarande efter min 'rätta' diagnos. Jag har även börjat svullna upp, men det mesta ligger fortfarande stabilt om man kan säga det så.. Väntan på ett svar man inte vet när det kan komma är fruktansvärt jobbigt och oroligt för mina föräldrar och såklart även för mig..
Jag fick även sitta i Mammas famn idag, det gillade jag.. Nu har jag fått suttit i hennes famn 2ggr på 4 dagar, det är jobbigt men jag hoppas att det kommer fler tillfällen.
    

Presentation


Jag heter Milton och föddes 2011-07-20 03:07.Jag vägde 4165g och var 50 cm lång. Mitt tredje dygn i livet började jag bli sämre,ca 2månader låg jag på sjukhuset,biva,ECMO & vårdavdeln.
Här läser du från dag ett på sjukhuset tills nu när jag äntligen är h

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27 28 29 30 31
<<<
Juli 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards