thelifeofmilton

Alla inlägg den 28 juli 2011

Av Milton Axelsson Höij - 28 juli 2011 23:45

Hej!
Idag har det vart fullrulle på Biva, vår lilla guldklimp har haft besök hela dagen!
Första besöket blev av Sofia, sedan kom Robins moster Låla & Anders. 
Sedan kom Robins mamma med sällskap av Robins andra moster Marie som gav oss super fina blommor, tack!
Vid nio tiden ikväll kom även min syster och hälsade på hos Milton och gullade med hans hamsterkinder.
Angående hans 'diagnos' som ingen ännu vet vad det är så har inte mycket hänt, allt verkar vara stabilt i nuläget och inget nytt.. Vi väntar fortfarande och försöker ta en dag itaget, vilket är väldigt svårt och jobbigt.
Vår lillprins har börjat kissa ännu bättre just nu, vilket är bra. Han har även börjat få 5mml bröstmjölk i sin sond som han har i näsan och vi hoppas på allt att man sedan kan börja höja doserna.
Miltons läkare gjorde ultraljud på hans hjärna idag och vätskan har börjat minska, vilket också är väldigt bra och vi hoppas att det ska stabilisera sig också inom en snar framtid!
En annan undersökning som gjordes idag var eeg,för att mäta hjärnans elektriska aktivitet och vi får förhoppningsvis provsvar imorgon då vi ska träffa läkaren och Metabol specialisten.
Vi bönar och ber att vår son ska bli bättre snart så att vi kanske får komma hem med honom.. Och allt stöd vi får, värmer verkligen!
 

Av Milton Axelsson Höij - 28 juli 2011 18:09

Här är några bilder på mig innan jag insjuknade.
               

Av Milton Axelsson Höij - 28 juli 2011 12:15

Nu har jag fått min morgontvätt av Pappa, jag blev lite ilsken men det är bara för att läkaren har stängt av mitt sömnmedel helt så att jag inte sover hela tiden.
Jag har även fått börja ta på mig lite kläder, kläder som är helt öppna så att man ska kunna ta prover och även ha koll på mina slangar.
Självklart valde Pappa kläderna!
 

Av Milton Axelsson Höij - 28 juli 2011 01:00

Hej!
Idag har jag som vanligt bara legat i min öppna bädd här nere på Biva.
Sköterskorna tog upp mig en liten stund så jag fick sitta i pappas famn som jag inte gjort sedan jag blev sjuk, alltså 5 dygn sedan.. Jag blev rasande och helt illröd när sköterskorna skulle lägga tillbaka mig i bädden.
Jag har haft ganska mycket besökare idag också!
Min Farmor,Mormor,Moster,Farbror Ricky och även en av Pappas kompisar Jocke.
Min Mammas Moster hade skickat en vän med ett jätte fint gosedjur till mig också, den har jag på sidan av sängen där min 'dagbok' står där mina besökare kan skriva i.
Inte så mycket mer har hänt idag faktiskt, ännu en otroligt lång och jobbig dag för mina föräldrar som bara väntar och väntar på att få ett svar om vad det är för diagnos jag har och om det finns någonting man kan göra åt det...
        


Nu har även Mamma & Pappa vart och sagt godnatt till mig och gullat med mina hamsterkinder, dom har även boat in mig i mina filtar så att jag inte fryser.
   

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Jag heter Milton och föddes 2011-07-20 03:07.Jag vägde 4165g och var 50 cm lång. Mitt tredje dygn i livet började jag bli sämre,ca 2månader låg jag på sjukhuset,biva,ECMO & vårdavdeln.
Här läser du från dag ett på sjukhuset tills nu när jag äntligen är h

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27 28 29 30 31
<<<
Juli 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards