thelifeofmilton

Alla inlägg under april 2012

Av Milton Axelsson Höij - 5 april 2012 22:00

Hej!
Missade att slänga in ett inlägg igår, men jag kan väl säga så att vi inte gjode väldans mycket, förutom det vardagliga sakerna.

Idag därimot så vaknade vi på toppen humör, dock så börjar Milton vakna lite tidigare än vanligt, men det är bara gilla läget! Han har ju faktiskt vart extremt snäll emot oss på mornarna, och ibland kunnat sova till 11 tiden! Men nu är det slut på sovmornarna!
Idag var vi uppe med tuppen och åt frukost, det fick bli lite välling till frukost istället för gröt! Så Milton fick ligga kvar en liten stund i sängen till.

Därefter blev det massa lek, sprang i gåstolen och busade!
Sen var det dags för lunch och idag blev det spaghetti m.köttfärsås Miltons favorit rätt, och även mammas.. Speciellt när det är i barnmatsburk!

Strax efter lunch så kom min kusin Alex förbi, och han bjöd vi minsann på dem sista havrebollarna som var kvar. Efter en liten stund efter det så gick jag och Milton ut i lekparken och träffade Miltons kusiner,moster och Jonna och hennes barn, där hade dom picknick ute i vårsolen, mysigt!
Milton gungade och Vincent (Miltons kusin) fick knuffa fart på gungan.

Efter att ha vart där ett bra tag så träffade vi Miltons Gammelmormor (och hunden Blixton) & Marianne, dom gjorde vi sällskap på en promenad!

När vi kom hem mötte vi Robin på gården, som var hemkommen ifrån jobbet och som även vart och hämtat ut Miltons pass som kommit!

Av Milton Axelsson Höij - 3 april 2012 21:40

Hej!
Imorse vaknade Milton runt halv sex tiden, jätte pigg! Ohja, det var bara att pallra sig upp, Robin åkte iväg till jobbet och strax efter sex tiden gick jag och Milton och la oss i våran säng.. Och där tvär däckade vi båda två! Vaknade av att Milton låg super nära mitt ansikte och stirrade in i ögonen på mig med ett leende på läpparna och nöp mig i kinden.. Härligt med barn, detta är nog ett av alla mysiga ögonblick man får vara med om som småbarnsförälder, och alla mindre roliga saker, ja.. Det tar vi då!

Milton fick i sig gröt och en hel smörgås till frukost, sedan begav vi oss ut på långpromenad med Miltons Mormor & Gammelmormor.
Vi har hunnit med att tvätta all förbaskade tvätt och även bakat!

När Robin kom hem så sprang tiden iväg, vi hann nog mest äta middag sen var klockan redan sju så då fick Milton sig ett bad.

Har även fått hem en kallelse till sjukgymnasten den 10april, så vi får väl se om hon tycker att Milton fortfarande är fullt utvecklad och följer motorik-kurvorna bra!

Nu ska vi göra som Milton och sova, förhoppningsvis hela natten ut, då Miltons fått 'nattskräck(?)'.
   

Av Milton Axelsson Höij - 2 april 2012 12:29

Hej!
Gårdagen var lugn, Milton vaknade runt halv nio tiden och Robin gick upp med honom, dom åkte ivög till Bålsta hem till Miltons farmor och var där inprincip hela dagen. Jag fick sova ut, och runt 14.30 kom Robin och hämtade mig med.
Vi åt middag i Bålsta och sedan begav vi oss hemmåt igen!

Inte så mycket att berätta dvs, Milton somnade runt 8 tiden och då satte vi igång att baka lite gräddiga havrebollar.. Fy så gott, men riktiga kaloribomber!
Kvällen bjöd inte på så mycket mer, och det blev en rätt tidig kväll.

Slänger in ett inlägg lite senare ikväll, för nu ska vi minsann sätta igång och städa litegrann och byta blöja!

Presentation


Jag heter Milton och föddes 2011-07-20 03:07.Jag vägde 4165g och var 50 cm lång. Mitt tredje dygn i livet började jag bli sämre,ca 2månader låg jag på sjukhuset,biva,ECMO & vårdavdeln.
Här läser du från dag ett på sjukhuset tills nu när jag äntligen är h

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards