thelifeofmilton

Alla inlägg under maj 2012

Av Milton Axelsson Höij - 28 maj 2012 21:39

Tjolahoppsan!
Tiden bara rinner iväg, idag är det bara fyra dagar kvar tills vi sitter på planet påväg till Turkiet.
Jag,Malin och våra gofisar har haft en heldag med att inhandla det sista inför resan till barnen, soldräkt,badskor och badring osv!
Vi åkte runt 12 tiden och kom hem runt 6, härligt! Ytterligare en dag som bara sprang förbi!
Börjar dock bli ännu mer nervös inför flygningen, och dels för att vi ska mellanlanda i Istanbul.. Jag hoppas att vi hittar rätt, haha!

Milton har börjat somna runt 22.00 tiden varje kväll nu när det börjat blivit så ljust på kvällarna, jag och Robin skulle helst vilja gå lägga oss runt 20.00 - 21.00, men Milton är klarvaken och skrattar högt!
De jäkla tänderna är på besök igen också!
Fast jag vet ju inte om det är ljuset eller inte, just nu lever vi bland flyttkartonger och resväskor!
Vi flyttar antagligen till en lägenhet innan vi åker till Turkiet, så det är en jäkla röra just nu!
Men vi kommer nog iordning så småningom!

Av Milton Axelsson Höij - 22 maj 2012 21:36

Hej & förlåt..IGEN för dålig uppdatering men vi har så fullt upp, och nu har det vart fint väder så vi har inte suttit inne så mycket heller!
Vi har tillbringat vissa dagar hemma hos Miltons moster och hans kusiner, och vart med vänner!
Vi har vart i stan på sjukhuset (mitt besök hos diabetesmottagningen) och där hade vi med oss Sanna, efter det så åkte vi till telefonplan och hälsade på hemma hos henne!
Vi har vart ute på äventyr nästan hela tiden, och tiden bara rinner iväg!
Nu är det bara TIO dagar kvar tills vi åker till Turkiet, och ska börja våran sommar alldeles PERFEKT!
Robin har vart iväg idag och inhandlat solskyddsfaktor,ipren,alvedon,välling,gröt,och en jädrans massa barnmatsburkar och smått & gott!
De hade inte så stort utbud utav barnmat i Turkiet, så vi köper med oss en del och dessutom så får ju Milton såklart äta lite vanlig mat också!
Milton & Charlie som ska med oss till Turkiet!
    
Idag kan jag ju säga att det bara vart en slappar dag.. Iallafall för min del, vi vaknade pigga och glada men sen kändes det som att jag gick in i en het vägg och det svartnades för ögonen så Robin fick åka hem ifrån jobbet och ta Milton.
Dock börjar det kännas lite bättre men man ska aldrig ta det säkra framför det osäkra, så det blir att vila upp sig imorgon också. Robin får ta Milton till BVC på 10månaders kontrollen. Undrar vad våran bjässe väger nu!
       

Av Milton Axelsson Höij - 6 maj 2012 21:24

Tjollahopp!
Idag var vi uppe med tuppen, eller nästan iallafall!
Vi slängde iallafall på oss kläderna,packade skötväskan och försökte väcka Robin till liv..
Vid halv nio tiden gick vi iväg till Miltons Moster som skulle flytta.
Men eftersom jag hade Milton så blev det inte så mycket bärande för min del, jag blev helt plötsligt en trebarnsmorsa!
Härligt, jag fick äran att vara barnvakt under flytten, och vem skulle klaga åt det? Behövde ju inte direkt anstränga mig ett dugg, bara sitta i solen och leka lite och gosa med en liten tös på 3månader!
Kan ju tillägga att Milton blev väldigt fascinerad utav gräsmattan och gräset, det var någonting nytt!

Vi har alltså spenderat HELA dagen där, och tiden har sprungit iväg..
Vid 18.00 tiden kom vi hem ungefär och då tände Robin grillen och fixade middagen! Jag och Milton kollade på ett eller två avsnitt från Dinosaurietåget som är hans favorit!

Imorgon hoppas vi på att det blir fint väder igen, och jag och Milton ska hem till moster och kusinerna igen!
Bilder ifrån dagen;
                 

Av Milton Axelsson Höij - 5 maj 2012 21:58

Hejsan hoppsan!

Milton ligger äntligen i sängen och har precis somnat, här var vi minsann pigga ikväll, och han som brukar totaldäcka strax innan 20.00 tiden.
Idag har det varit firande för Miltons Morbror som fyllde år, så fullt hus har det vart.
Milton lyckades även knycka till sig Vincents (Miltons kusin) nappflaska som det var läsk i.. Slurp sa det och värsta rapen kom, där var han minsann snabb.Haha

Kan ju tillägga att Robin tänkte vara bussig emot mig imorse och låta mig sova ut, men det resulterade med att han skrek på mig och bad mig hoppa upp ur sängen och hjälpa honom..

Milton hade lyckats skita ner heeela sin pyjamas inkl. sin säng. Så vid 06.00 tiden så satt Milton i badkaret och skrattade medans Mamma och Pappa var super trötta och duschade av honom och bytte sängkläder.. Älska mamma-livet! ;)

I Torsdags var vi som sagt hos Metabol-specialisten, träffade ena läkaren som hade hand om Milton precis i början när han blev sjuk, läkaren som påstod och var 99,99% säker på att han hade en metabolisk sjukdom..
Schi fick dem allihopa!
Var så dundrandes stolt när läkaren kom ut i väntrummet och ropade upp Milton, en härlig känsla av att sitta och titta igenom journalerna MED Milton närvarande i samma rum. Och det var liksom inget mer med det, såklart att han tyckte Milton såg superbra ut, och inga konstigheter.
Vi var inte längre än 15min i rummet med läkaren, och sedan fick Milton gå in i ett annat rum och ta några blodprover (enbart för att vara på den säkra sidan, men de trodde absolut inte att någonting skulle visas på provsvaren och ifall de skulle göra det skulle de höra av sig.
Det gick med andra ord superbra där borta! :)

Eftersom jag vart dålig på att skriva under veckan (igen) så har jag såklart inte fått med mycket alls om vad vi gjort på dagarna.
Men vi har vart utomhus, lekt i lekparken och gungat, ätit sand.. ja allt vad man nu gör!
Vi har även införskaffat oss en resevagn som vi ska ha med till Turkiet!
             

Presentation


Jag heter Milton och föddes 2011-07-20 03:07.Jag vägde 4165g och var 50 cm lång. Mitt tredje dygn i livet började jag bli sämre,ca 2månader låg jag på sjukhuset,biva,ECMO & vårdavdeln.
Här läser du från dag ett på sjukhuset tills nu när jag äntligen är h

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards